Fu Jfa Shirtslink Manchu Is TheFacebook In uZPOkiX
Gewoon Held
Een supernormaal superverhaal
LeeftijdLyst Shirt In Lacoste Red T Men For OkXiPZu
8 tot 108 jaar
Duur
70 minuten
Bezoekers over:
Heel herkenbaar is de hoge lat die tegenwoordig heel normaal lijkt te zijn. - Mirel van de Laar, moeder van twee dochters
"Vier onzekere superhelden om te knuffelen ... Regisseur Lennart Monaster houdt het publiek in Gewoon Held een mooie spiegel voor." - De Limburger
Lyst Shirt In Lacoste Red T Men For OkXiPZu
Shirts F1 Shop T OnlineSpreadshirt Funny 3lFJcTK1u
zo
24 mrt 2019

14:30, Theater de Krakeling
Amsterdam

Cellini V5miw9mg Meisjes Enkellaars Taupe Enkellaarsjes 6gf7ybTicket kopen
wo
27 mrt 2019

19:00, de Leidse schouwburg
Leiden

Ticket kopen
Lyst Shirt In Lacoste Red T Men For OkXiPZu

Lyst Shirt In Lacoste Red T Men For OkXiPZu

Een energieke en kleurrijke voorstelling waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn. Vliegend, springend en vallend met alle bravoure en verlegenheid die daarbij hoort.
Lyst Shirt In Lacoste Red T Men For OkXiPZu

Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. En aan al die torenhoge verwachtingen voldoen. De superhelden gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Weg met die hoge prestatielat! Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Gewone mensen, met normale krachten en normale gedachten. Dat je dan niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt: fantastisch! Niet alles kunt: super, man! 

Mango Enkellaarzen Jassenshoponline nl Leren Wit AR3jL54

Maar deze overgang valt nog niet mee. Als dit viertal hun superheldendom laagje voor laagje afpelt, ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is. Niet meer sterk als staal zijn, is fijn. Maar een jampotje niet open krijgen, dat is toch een beetje gênant. En falen? Doodeng! Moet je een held zijn om geen held te zijn? Maar dan ben je dus toch een held?! Ingewikkeld, zelfs voor een gewone held. 

Deze vier voorheen-superhelden gaan deze ‘mission impossible’ tóch aan, openhartig vertellend en ontdekkend. In Gewoon Held beleef je een superavontuur vol herkenbare gedachten van deze fantastische vier. 

Recensies
"Vier onzekere superhelden om te knuffelen ... De vier acteurs maken van hun helden mooie, kwetsbare types. Regisseur Lennart Monaster houdt het publiek in Gewoon Held een mooie spiegel voor. We worstelen allemaal met onze lat die we vaak zo hoog leggen dat wij alleen hem zien." 
- De Limburger **** 

 Lees hier alle recensies

nl Rio Zalando Korte Mirto Laarzen Art gbvyf76IY
Dry Drill Top Nike Squad Shield For MenXshl7003nCurrytown VLUpjSzGqM

Regisseur Lennart Monaster én acteurs Gijs en Folmer vertellen over wat je moet kunnen als superheld: 

Lennart Monaster, die Gewoon Held regisseert: "Het zijn supertijden. Waarin superveel kan en superveel mag. En waarin we allemaal een soort superversie van onszelf moeten zijn om met de tijd mee te hollen. Maar wie houdt dat vol? Vriendschapsverzoeken, Cito-toetsen, multitasken, vliegen, paardrijden, vallen en weer doorgaan. En alles het liefst op het hoogste niveau. Onze lat komt in deze prestatiemaatschappij steeds hoger te liggen, en op steeds jongere leeftijd. Laatst hoorde ik van een meisje van 9Lyst Shirt In Lacoste Red T Men For OkXiPZu met een burn-out! Hoe krijgen we die lat omlaag? Dát antwoord vinden is een zoektocht waard en die gaan we met Gewoon Held aan, samen met vier superhelden die 'super' helemaal zat zijn.” 

Het Laagland brengt na Joris & de Drakentemmers, die de Zapp Theaterprijs won, de nieuwe heldenvoorstelling Gewoon Held in regie van Lennart Monaster, die eerder Bezoek voor Beer (Zilveren Krekel) en De Kleine Cowboy regisseerde.

De acteurs

Sale For Shirt T Lichtenstein Roy QCtdsxrh
Credits
Down Boots Suede Poshmark Western ShoesSacha Fold Frye Otk VpzUSMLyst Shirt In Lacoste Red T Men For OkXiPZuVergelijkamp; Heren T ShirtsFashiola be Fendi Bestel lFKcT1J3u
Concept & regie: Lennart Monaster, naar een idee van Inez Derksen 
Spel: Kiki van Aubel, Aafke Buringh, Gijs Nollen & Folmer Overdiep 
Schrijfadvies: Benny LindelaufShirt Goedkoop Met Hals V Cecil T Graphit Maxi Dames Basic 543jLAR
Dramaturgie: Ludo Costongs 
Vormgeving: Douwe Hibma
Kostuums: Liesje Knobel 
Lichtontwerp: Erik van Raalte
Muziek- en geluidsontwerp: Kaveh Vares & Rutger Muller
Regie-assistentie: Silke van Kamp
Techniek: Roger Foxius & Maarten van Dorp
Beeld: Joost Milde & Studio Denk 
Lyst Shirt In Lacoste Red T Men For OkXiPZu

Technische lijst
Lichtplan