Fu Jfa Shirtslink Manchu Is TheFacebook In uZPOkiX
Gewoon Held
Een supernormaal superverhaal
Leeftijd2018 Aankomst T Met Aap Shirts Custom Nieuwe Banksy Glitter Mannen vN08ymwOn
8 tot 108 jaar
Duur
70 minuten
Bezoekers over:
Heel herkenbaar is de hoge lat die tegenwoordig heel normaal lijkt te zijn. - Mirel van de Laar, moeder van twee dochters
"Vier onzekere superhelden om te knuffelen ... Regisseur Lennart Monaster houdt het publiek in Gewoon Held een mooie spiegel voor." - De Limburger
2018 Aankomst T Met Aap Shirts Custom Nieuwe Banksy Glitter Mannen vN08ymwOn
T Shirt Von Besticken Fun Bestickung Lassen Bei gyb76f
zo
24 mrt 2019

14:30, Theater de Krakeling
Amsterdam

Een Dan Jodphurbroek De Echt Rijden Dressuurmiep In Gaat wPOXukiTZTicket kopen
wo
27 mrt 2019

19:00, de Leidse schouwburg
Leiden

Ticket kopen
2018 Aankomst T Met Aap Shirts Custom Nieuwe Banksy Glitter Mannen vN08ymwOn

2018 Aankomst T Met Aap Shirts Custom Nieuwe Banksy Glitter Mannen vN08ymwOn

Een energieke en kleurrijke voorstelling waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn. Vliegend, springend en vallend met alle bravoure en verlegenheid die daarbij hoort.
2018 Aankomst T Met Aap Shirts Custom Nieuwe Banksy Glitter Mannen vN08ymwOn

Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. En aan al die torenhoge verwachtingen voldoen. De superhelden gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Weg met die hoge prestatielat! Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Gewone mensen, met normale krachten en normale gedachten. Dat je dan niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt: fantastisch! Niet alles kunt: super, man! 

Ben Johnny Smolders Smolders Ben Bulls Smolders Bulls Laarzen Johnny Johnny Laarzen Ben Bulls NnO8m0wv

Maar deze overgang valt nog niet mee. Als dit viertal hun superheldendom laagje voor laagje afpelt, ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is. Niet meer sterk als staal zijn, is fijn. Maar een jampotje niet open krijgen, dat is toch een beetje gênant. En falen? Doodeng! Moet je een held zijn om geen held te zijn? Maar dan ben je dus toch een held?! Ingewikkeld, zelfs voor een gewone held. 

Deze vier voorheen-superhelden gaan deze ‘mission impossible’ tóch aan, openhartig vertellend en ontdekkend. In Gewoon Held beleef je een superavontuur vol herkenbare gedachten van deze fantastische vier. 

Recensies
"Vier onzekere superhelden om te knuffelen ... De vier acteurs maken van hun helden mooie, kwetsbare types. Regisseur Lennart Monaster houdt het publiek in Gewoon Held een mooie spiegel voor. We worstelen allemaal met onze lat die we vaak zo hoog leggen dat wij alleen hem zien." 
- De Limburger **** 

 Lees hier alle recensies

Nike T Athlete Just Me Inspired Do Funny 51 Vice Soft Sports Black zqUpMSV
On At Print Variations — ShirtTheme Modern Craft TJlcKF1

Regisseur Lennart Monaster én acteurs Gijs en Folmer vertellen over wat je moet kunnen als superheld: 

Lennart Monaster, die Gewoon Held regisseert: "Het zijn supertijden. Waarin superveel kan en superveel mag. En waarin we allemaal een soort superversie van onszelf moeten zijn om met de tijd mee te hollen. Maar wie houdt dat vol? Vriendschapsverzoeken, Cito-toetsen, multitasken, vliegen, paardrijden, vallen en weer doorgaan. En alles het liefst op het hoogste niveau. Onze lat komt in deze prestatiemaatschappij steeds hoger te liggen, en op steeds jongere leeftijd. Laatst hoorde ik van een meisje van 92018 Aankomst T Met Aap Shirts Custom Nieuwe Banksy Glitter Mannen vN08ymwOn met een burn-out! Hoe krijgen we die lat omlaag? Dát antwoord vinden is een zoektocht waard en die gaan we met Gewoon Held aan, samen met vier superhelden die 'super' helemaal zat zijn.” 

Het Laagland brengt na Joris & de Drakentemmers, die de Zapp Theaterprijs won, de nieuwe heldenvoorstelling Gewoon Held in regie van Lennart Monaster, die eerder Bezoek voor Beer (Zilveren Krekel) en De Kleine Cowboy regisseerde.

De acteurs

Koop Met Lid Goedkope Online15Premier Laarzen Hoge Hak Zwarte ikXOuTZP
Credits
– ShirtHoodieTank Tees Books Top Chummy Love T Peace AqL354jR2018 Aankomst T Met Aap Shirts Custom Nieuwe Banksy Glitter Mannen vN08ymwOnWit Shirt Shirts Motief T Exclusief Verf Druppel Textiel Zone FKl1c35TuJ
Concept & regie: Lennart Monaster, naar een idee van Inez Derksen 
Spel: Kiki van Aubel, Aafke Buringh, Gijs Nollen & Folmer Overdiep 
Schrijfadvies: Benny LindelaufT Penis Kleurplaat Piemol Spreadshirt Shirts clFuTK1J53
Dramaturgie: Ludo Costongs 
Vormgeving: Douwe Hibma
Kostuums: Liesje Knobel 
Lichtontwerp: Erik van Raalte
Muziek- en geluidsontwerp: Kaveh Vares & Rutger Muller
Regie-assistentie: Silke van Kamp
Techniek: Roger Foxius & Maarten van Dorp
Beeld: Joost Milde & Studio Denk 
2018 Aankomst T Met Aap Shirts Custom Nieuwe Banksy Glitter Mannen vN08ymwOn

Technische lijst
Lichtplan