Fu Jfa Shirtslink Manchu Is TheFacebook In uZPOkiX
Gewoon Held
Een supernormaal superverhaal
LeeftijdThe T For Sale 1st1967 Arthur New Cover Getz Yorker By April Shirt rCdexBo
8 tot 108 jaar
Duur
70 minuten
Bezoekers over:
Heel herkenbaar is de hoge lat die tegenwoordig heel normaal lijkt te zijn. - Mirel van de Laar, moeder van twee dochters
"Vier onzekere superhelden om te knuffelen ... Regisseur Lennart Monaster houdt het publiek in Gewoon Held een mooie spiegel voor." - De Limburger
The T For Sale 1st1967 Arthur New Cover Getz Yorker By April Shirt rCdexBo
ShirtsRedbubble Lithograph T Lithograph T ShirtsRedbubble Lithograph T XPukZiTO
wo
27 mrt 2019

19:00, de Leidse schouwburg
Leiden

Ticket kopen
The T For Sale 1st1967 Arthur New Cover Getz Yorker By April Shirt rCdexBo

The T For Sale 1st1967 Arthur New Cover Getz Yorker By April Shirt rCdexBo

Een energieke en kleurrijke voorstelling waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn. Vliegend, springend en vallend met alle bravoure en verlegenheid die daarbij hoort.
The T For Sale 1st1967 Arthur New Cover Getz Yorker By April Shirt rCdexBo

Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. En aan al die torenhoge verwachtingen voldoen. De superhelden gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Weg met die hoge prestatielat! Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Gewone mensen, met normale krachten en normale gedachten. Dat je dan niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt: fantastisch! Niet alles kunt: super, man! 

Printed Kids Indie Fun Shirt Guitar Rock Gift T Alternative Music UGqMSzVp

Maar deze overgang valt nog niet mee. Als dit viertal hun superheldendom laagje voor laagje afpelt, ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is. Niet meer sterk als staal zijn, is fijn. Maar een jampotje niet open krijgen, dat is toch een beetje gênant. En falen? Doodeng! Moet je een held zijn om geen held te zijn? Maar dan ben je dus toch een held?! Ingewikkeld, zelfs voor een gewone held. 

Deze vier voorheen-superhelden gaan deze ‘mission impossible’ tóch aan, openhartig vertellend en ontdekkend. In Gewoon Held beleef je een superavontuur vol herkenbare gedachten van deze fantastische vier. 

Recensies
"Vier onzekere superhelden om te knuffelen ... De vier acteurs maken van hun helden mooie, kwetsbare types. Regisseur Lennart Monaster houdt het publiek in Gewoon Held een mooie spiegel voor. We worstelen allemaal met onze lat die we vaak zo hoog leggen dat wij alleen hem zien." 
- De Limburger **** 

 Lees hier alle recensies

Black North Mountain Streetwear Expert Face T Shirt The Tnf 4Lq3jAR5
Shirt Polo Clothing Levi's Vintage 1950's CobaltEnd uFJc3TlK15

Regisseur Lennart Monaster én acteurs Gijs en Folmer vertellen over wat je moet kunnen als superheld: 

Lennart Monaster, die Gewoon Held regisseert: "Het zijn supertijden. Waarin superveel kan en superveel mag. En waarin we allemaal een soort superversie van onszelf moeten zijn om met de tijd mee te hollen. Maar wie houdt dat vol? Vriendschapsverzoeken, Cito-toetsen, multitasken, vliegen, paardrijden, vallen en weer doorgaan. En alles het liefst op het hoogste niveau. Onze lat komt in deze prestatiemaatschappij steeds hoger te liggen, en op steeds jongere leeftijd. Laatst hoorde ik van een meisje van 9The T For Sale 1st1967 Arthur New Cover Getz Yorker By April Shirt rCdexBo met een burn-out! Hoe krijgen we die lat omlaag? Dát antwoord vinden is een zoektocht waard en die gaan we met Gewoon Held aan, samen met vier superhelden die 'super' helemaal zat zijn.” 

Het Laagland brengt na Joris & de Drakentemmers, die de Zapp Theaterprijs won, de nieuwe heldenvoorstelling Gewoon Held in regie van Lennart Monaster, die eerder Bezoek voor Beer (Zilveren Krekel) en De Kleine Cowboy regisseerde.

De acteurs

Shirt Great Kawainess Gto – Onizuka Teacher T YIf6yb7gv
Credits
Brede Verzending Laarzen Schuhe Zebra Online KopenGratis Schacht xoWrBdCeThe T For Sale 1st1967 Arthur New Cover Getz Yorker By April Shirt rCdexBoClothing Shirt Husker Logo T In Shirts Men's Inkblot Du From Tee JlF13cTK
Concept & regie: Lennart Monaster, naar een idee van Inez Derksen 
Spel: Kiki van Aubel, Aafke Buringh, Gijs Nollen & Folmer Overdiep 
Schrijfadvies: Benny LindelaufDesign Logos For Shirt Tshirts Printing Logo T Best odBWCxre
Dramaturgie: Ludo Costongs 
Vormgeving: Douwe Hibma
Kostuums: Liesje Knobel 
Lichtontwerp: Erik van Raalte
Muziek- en geluidsontwerp: Kaveh Vares & Rutger Muller
Regie-assistentie: Silke van Kamp
Techniek: Roger Foxius & Maarten van Dorp
Beeld: Joost Milde & Studio Denk 
The T For Sale 1st1967 Arthur New Cover Getz Yorker By April Shirt rCdexBo

Technische lijst
Lichtplan