Fu Jfa Shirtslink Manchu Is TheFacebook In uZPOkiX
Gewoon Held
Een supernormaal superverhaal
LeeftijdUndershirt And Shirt Shorts cotton White underwear briefs Boxer PkTuOZiX
8 tot 108 jaar
Duur
70 minuten
Bezoekers over:
Heel herkenbaar is de hoge lat die tegenwoordig heel normaal lijkt te zijn. - Mirel van de Laar, moeder van twee dochters
"Vier onzekere superhelden om te knuffelen ... Regisseur Lennart Monaster houdt het publiek in Gewoon Held een mooie spiegel voor." - De Limburger
Undershirt And Shirt Shorts cotton White underwear briefs Boxer PkTuOZiX
Dames nl Laarzen Hak Koop Vergelijkamp; Hoge PumpsKleding ZkTiPXuO
wo
27 mrt 2019

19:00, de Leidse schouwburg
Leiden

Ticket kopen
Undershirt And Shirt Shorts cotton White underwear briefs Boxer PkTuOZiX

Undershirt And Shirt Shorts cotton White underwear briefs Boxer PkTuOZiX

Een energieke en kleurrijke voorstelling waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn. Vliegend, springend en vallend met alle bravoure en verlegenheid die daarbij hoort.
Undershirt And Shirt Shorts cotton White underwear briefs Boxer PkTuOZiX

Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. En aan al die torenhoge verwachtingen voldoen. De superhelden gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Weg met die hoge prestatielat! Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Gewone mensen, met normale krachten en normale gedachten. Dat je dan niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt: fantastisch! Niet alles kunt: super, man! 

Splash Fit Slim Paint Stretch Jeans Men's Bravo Shirt nP8kOX0w

Maar deze overgang valt nog niet mee. Als dit viertal hun superheldendom laagje voor laagje afpelt, ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is. Niet meer sterk als staal zijn, is fijn. Maar een jampotje niet open krijgen, dat is toch een beetje gênant. En falen? Doodeng! Moet je een held zijn om geen held te zijn? Maar dan ben je dus toch een held?! Ingewikkeld, zelfs voor een gewone held. 

Deze vier voorheen-superhelden gaan deze ‘mission impossible’ tóch aan, openhartig vertellend en ontdekkend. In Gewoon Held beleef je een superavontuur vol herkenbare gedachten van deze fantastische vier. 

Recensies
"Vier onzekere superhelden om te knuffelen ... De vier acteurs maken van hun helden mooie, kwetsbare types. Regisseur Lennart Monaster houdt het publiek in Gewoon Held een mooie spiegel voor. We worstelen allemaal met onze lat die we vaak zo hoog leggen dat wij alleen hem zien." 
- De Limburger **** 

 Lees hier alle recensies

Shirt Men Fashion Avengers 2018 Infinity New Tees War Brand T Marvel wZnk80PXNO
Laars Bij Co Gesp Banaamp; Hatshoe vbI7gf6ymY

Regisseur Lennart Monaster én acteurs Gijs en Folmer vertellen over wat je moet kunnen als superheld: 

Lennart Monaster, die Gewoon Held regisseert: "Het zijn supertijden. Waarin superveel kan en superveel mag. En waarin we allemaal een soort superversie van onszelf moeten zijn om met de tijd mee te hollen. Maar wie houdt dat vol? Vriendschapsverzoeken, Cito-toetsen, multitasken, vliegen, paardrijden, vallen en weer doorgaan. En alles het liefst op het hoogste niveau. Onze lat komt in deze prestatiemaatschappij steeds hoger te liggen, en op steeds jongere leeftijd. Laatst hoorde ik van een meisje van 9Undershirt And Shirt Shorts cotton White underwear briefs Boxer PkTuOZiX met een burn-out! Hoe krijgen we die lat omlaag? Dát antwoord vinden is een zoektocht waard en die gaan we met Gewoon Held aan, samen met vier superhelden die 'super' helemaal zat zijn.” 

Het Laagland brengt na Joris & de Drakentemmers, die de Zapp Theaterprijs won, de nieuwe heldenvoorstelling Gewoon Held in regie van Lennart Monaster, die eerder Bezoek voor Beer (Zilveren Krekel) en De Kleine Cowboy regisseerde.

De acteurs

Tshirt Minecraft Shirtsamp; TopsShirt 56 Jinx Mojang Boys CxWdeQBro
Credits
Via Via Roma Boots Roma 15 15 Bidonfashion P8nXN0wOkUndershirt And Shirt Shorts cotton White underwear briefs Boxer PkTuOZiXTshirt Breaking Shirt Cool Serie Tv Drama T Creative Amerikaanse Ons Yfgy6b7
Concept & regie: Lennart Monaster, naar een idee van Inez Derksen 
Spel: Kiki van Aubel, Aafke Buringh, Gijs Nollen & Folmer Overdiep 
Schrijfadvies: Benny Lindelaufnl T Voetbal Shop Soccerfanshop Shirt Nike Logo De Online rxdCBoe
Dramaturgie: Ludo Costongs 
Vormgeving: Douwe Hibma
Kostuums: Liesje Knobel 
Lichtontwerp: Erik van Raalte
Muziek- en geluidsontwerp: Kaveh Vares & Rutger Muller
Regie-assistentie: Silke van Kamp
Techniek: Roger Foxius & Maarten van Dorp
Beeld: Joost Milde & Studio Denk 
Undershirt And Shirt Shorts cotton White underwear briefs Boxer PkTuOZiX

Technische lijst
Lichtplan